vrijdag 8 februari 2019

VACATURE: Junior Financieel Controller (HBO): www.finelfeur-recruitment.nl



VACATURE: Junior Financieel Controller

Fine Fleur Recruitment is een gespecialiseerd bureau in de Werving & Selectie, Executive Search en Interim Professionals. De ambitieuze en deskundige Consultants bemiddelen, adviseren en begeleiden Starters, ervaren Professionals en Managers in diverse branches op vaste en interim basis.

Voor onze opdrachtgever, een snelgroeiende, professionele organisatie binnen de foodbranche, is Fine Fleur Recruitment op zoek naar een ervaren:

Junior Financieel Controller (HBO)

Ben jij die ondernemende analytische, enthousiaste en leergierige financieel controller op zoek naar een nieuwe, uitdagende werkomgeving?

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een professioneel, snelgroeiende leverancier van een groot en gevarieerd assortiment groenten en fruit.

Afdeling Finance
De afdeling Finance bestaat uit een manager Finance & Control twee financieel Controllers, twee Business Controllers, een Productie Controller en drie financieel administratief medewerkers.
Zij levert een belangrijke bijdrage aan door het verwerken van de financiële administratie, het analyseren van deze data en de vertaling naar stuurinformatie. De afdeling is, net als de rest van de organisatie, volop in ontwikkeling en beweging.

Functieomschrijving / overzicht aantal werkzaamheden Junior financieel Controller

Met jouw financiële achtergrond en praktische instelling ben je als geen ander in staat om ervoor te zorgen dat jouw rapportages uit de financiële administratie geen extra uitleg nodig hebben.
Doordat je begrijpt hoe de operationele processen werken, ben je in staat om te doorzien waar orders, ontvangsten en facturen elkaar kunnen missen.
Je weet waar onjuiste boekingen toe leiden en bent in staat om dit inzicht over te brengen aan de betreffende collega’s.
Hierdoor ben je continu bezig om de relatie tussen operationele processen en de financiële vertaling daarvan in de boekhouding te verduidelijken.
Je bent verantwoordelijk voor het schoon houden van de balans en fungeert als contactpersoon voor zowel de interne als de externe organisatie voor dit onderwerp.
Periodiek verzorg je een update van de financiële projecties waardoor beslissingen over investeringen en eventuele aanpassingen van financieringen op basis van recente data tot stand komen.
Aantal voorbeelden werkzaamheden Financieel Controller:
Werkkapitaalbeheer en cashplanning; projecties opstellen van balans- en kasstromen; schoon houden van de balans en het proces rondom mutaties zodanig inrichten dat vervuiling wordt voorkomen; ondersteunen van Manager Finance & Control op diverse onderwerpen.

Functie-eisen Junior / Medior Financieel Controller
  • Als Financieel Controller ben je een enthousiast en leergierig persoon en heb je een relevante afgeronde HBO opleiding (Bedrijfskunde / Economie)
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring als Financieel Controller met stevige financiële kennis (Junior / Medior Controllers functie)
  • Je bent overtuigend op financieel gebied, analytisch en overziet processen.
  • Je bent proactief, neemt het initiatief. Daagt mensen uit om mee te denken om processen te optimaliseren
  • Je beschikt over analytische vaardigheden.
  • Zaken als cijfermatig inzicht en stressbestendigheid zijn voor jou vanzelfsprekend.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Daarnaast beschik je over een uitstekende kennis van Excel en ERP-systemen en bij voorkeur heb je ook ervaring met productieboekhoudingen en ETL
  • Je bent fulltime beschikbaar (38 uur)
Als Financieel Controller in deze rol zijn de volgende persoonskenmerken van groot belang:
·            Ondernemend en leergierig
·            Analytisch, cijfermatig goed onderlegd (data gedreven)
·            Proactief
·            Teamplayer /maar ook goed zelfstandig werken
·            Communicatief zeer vaardig
·            Doortastend
Onze opdrachtgever biedt je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen in een dynamische werkomgeving en staat borg voor een afwisselende toekomst voor (ervaren) kandidaten met grote ambitie en potentieel.

Standplaats: Regio Leiden

Trefwoorden / zoekwoorden voor vacature Junior Financieel Controller: Financieel Controller, vacature, controller, controller, business intelligence, robotisering, ERP, Excel, stuurinformatie, procesoptimalisatie, nacalculatie, kostprijs, managementinformatie, projecten, kostenbeheersing, supply chain, productie, foodbranche, junior controller, medior controller, semi startersfunctie, rapportages, KPI, werkkapitaalbeheer,  cashplanning, balans- en kasstromen

Geïnteresseerd?
Dan ontvangen wij graag een uitgebreid CV en motivatie. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten